Velkommen til Café Ubådens hjemmeside!
Velkommen til Café Ubådens hjemmeside!

Om os

Café Ubåden bliver drevet frivilligt af studerende, og alt overskud går derfor direkte tilbage til de studerende i form af arrangementer og fester. Café Ubåden er en del af Studenternetværket, hvilket betyder større og bedre arrangementer. Dette betyder også, at vi er synlige til festerne på skolen, introugen, rusturen osv. Café Ubåden har åbent for skolens studerende hver fredag fra kl. 12.00 – 02.00.
Ubåden har en hyggelig atmosfære, så lige meget om du vil spille kort eller feste igennem, er dette stedet for dig. Vi kan bl.a. tilbyde dig et stort udbud af spil som fx bordfodbold, beerpong, terningespil, kortspil, brætspil osv.

Hvis du har lyst til at være frivillig bartender eller lignende i Café Ubåden, så kan vi altid bruge en ekstra hånd! Hvis dette fanger din interesse, så kom ned og få en snak med os. Det er en oplagt måde at skabe sig et nyt netværk på tværs af studier og årgange!

Hvert år i start december har vi en intern julefrokost, hvor vi fejrer de frivillige der har hjulpet til med vagter i løbet af efterårssemestret.
 Vi er også ved at arrangere, at der hvert forår bliver en intern påskefrokost, hvor vi vil fejre de frivillige der har hjulpet med vagter i løbet af forårssemestret!

Du kan altid finde os nede i båden eller kontakte os via Facebook eller Instagram!

 

Kaptajner 

 

Sille Lund Kristoffersen 

Ledende Kaptajn

Facebook

 

Daniel Grønstrup Poulsen

Kaptajn

Facebook

 

Sebastian Møller

Kaptajn 

Facebook

 

Joakim Hvas Madsen

Kaptajn 

Facebook

 

Bjarke Storm Bergmann

Kaptajn

Facebook

 

Ida Hansen

Styrmand

Facebook

Studenternetværket er det sociale organ på Syddansk Universitet i Kolding, som varetager de mindre faglige interesser hos de studerende. Organisationen består af Café Ubåden, fredagsbaren på universitetet, og festudvalget, som arrangerer de større arrangementer.

Studenternetværket er en upolitisk organisation, som er til for de studerende på campus Kolding. Studenternetværket er din stemme på campus Kolding, idet organisationen er i løbende kontakt med ledelsen.

Studenternetværket står for det sociale liv på universitetet bl.a. gennem RUS-ture og fester.

Ved indmeldelse på Syddansk Universitet Kolding, bliver du pr. automatik medlem af Studenternetværket, og får derved mulighed for at få indflydelse på det sociale studieliv.

Studenternetværket har et tæt samarbejde med Café Ubåden, som er de studerendes studentercafé i Kolding.

Menneskene i Studenternetværket er forretningsudvalget som udgøres af Formanden, Næstformanden, Kassereren, Festudvalgsformanden, Medieansvarlig, Suppleanten og Café Ubådens Kaptajner. Udenfor forretningsudvalget er festudvalgsmedlemmerne.

 

Kasper V. Hansen

Studenternetværks Formand

Facebook

 

 

Ønsker du at blive del af et festligt fællesskab og give noget tilbage til universitetets studerende?

Her i festudvalget er vi en gruppe af initiativrige studerende, som gør en ære ud af at arrangere de store fester her på Campus Kolding. Til festerne arbejder vi tæt sammen med cafe ubåden, som sørger for baren og alt hvad dette indebære. I festudvalget sørger vi for det kreative såsom plakater, flyers, markedsføring og op pyntning. Derudover hjælper vi selvfølgelig til i baren og sørger for at gæster får slukket tørsten. Vi afholder 4-årlige store arrangementer på Campus og afholder møder i forbindelse med disse. Vi har respekt for dig og din tid, og vi hjælper hinanden gennem opgaverne.

Så er du fiks med InDesign, god til at opstille skillevægge, skarp med kamera eller fuld af godt humør, så har vi sikkert brug for dig. Festudvalget er altid åbent for nye medlemmer, som kan tage ansvar og ønsker lidt farverig glimmerkonfetti kastet ud over deres daglige studieliv på Campus Kolding.