Velkommen til Café Ubådens hjemmeside!
Velkommen til Café Ubådens hjemmeside!

Om os

Ubåden er de studerendes fredagscafé på SDU – Kolding, og vi kan med sikkerhed sige, at vi har byens laveste priser!

Café Ubåden bliver drevet frivilligt af studerende, og alt overskud går derfor direkte til de studerende i form af arrangementer og fester. Café Ubåden er en del af SRK (Studerendes Råd Kolding), hvilket betyder større og bedre arrangementer. Dette betyder også, at vi er synlige til festerne på skolen, introugen, rusturen osv.
Café Ubåden har åbent for skolens studerende hver fredag fra kl. 12.00 – 02.00.

Ubåden har en hyggelig atmosfære, så lige meget om du vil spille kort eller feste igennem, er dette stedet for dig. Vi kan bl.a. tilbyde dig et stort udbud af spil som f.eks. bordfodbold, ølpong, terningespil, kortspil, backgammon osv.

Hvis du har lyst til at være frivillig bartender eller lignende i Café Ubåden, så kan vi altid bruge en ekstra hånd. Hvis dette fanger din interesse, så kom ned og få en snak med os. Du kan altid finde os dernede eller kontakte os via Facebook.

 

Katrine Bernat Bøttzau

Ledende Kaptajn

Facebook

 

Anna Bang Lindholm Jensen

Kaptajn

Facebook

 

Sille Lund Kristoffersen

Kaptajn

Facebook

 

Daniel Grønstrup Poulsen

Kaptajn

Facebook

 

Sebastian Møller

Kaptajn

Facebook

 

SRK er det sociale organ på Syddansk Universitet i Kolding, som varetager de mindre faglige interesser hos de studerende. Organisationen består af Café Ubåden, fredagsbaren på universitetet, og festudvalget, som arrangerer de større arrangementer.

Studerendes Råd i Kolding (SRK) er en upolitisk organisation, som er til for de studerende på campus Kolding. SRK er din stemme på campus Kolding, idet organisationen er i løbende kontakt med ledelsen.

SRK står for det sociale liv på universitetet bl.a. gennem RUS-ture og fester.

Ved indmeldelse på Syddansk Universitet Kolding, bliver du pr. automatik medlem af SRK, og får derved mulighed for at få indflydelse på det sociale studieliv.

SRK har et tæt samarbejde med Café Ubåden, som er de studerendes studentercafé i Kolding.

Menneskene i SRK er forretningsudvalget som udgøres af Formanden, Næstformanden, Kassereren, Festudvalgsformanden, Medieansvarlig, Suppleanten og Café Ubådens Kaptajner. Udenfor forretningsudvalget er festudvalgsmedlemmerne.

Sebastian Nordahl Brun

SRK Formand

Facebook

 

 

Ønsker du at blive del af et festligt fællesskab og give noget tilbage til universitetets studerende?

Her i festudvalget er vi en gruppe af initiativrige studerende, som gør en ære ud af at arrangere de store fester her på Campus Kolding. Til festerne arbejder vi tæt sammen med cafe ubåden, som sørger for baren og alt hvad dette indebære. I festudvalget sørger vi for det kreative såsom plakater, flyers, markedsføring og op pyntning. Derudover hjælper vi selvfølgelig til i baren og sørger for at gæster får slukket tørsten. Vi afholder 4-årlige store arrangementer på Campus og afholder møder i forbindelse med disse. Vi har respekt for dig og din tid, og vi hjælper hinanden gennem opgaverne.

Så er du fiks med InDesign, god til at opstille skillevægge, skarp med kamera eller fuld af godt humør, så har vi sikkert brug for dig. Festudvalget er altid åbent for nye medlemmer, som kan tage ansvar og ønsker lidt farverig glimmerkonfetti kastet ud over deres daglige studieliv på Campus Kolding.