Velkommen til Café Ubådens hjemmeside!
Velkommen til Café Ubådens hjemmeside!

Events

EVENTS

Det nye semester er skudt i gang (!) og I kan her på siden orientere jer omkring de vanvittige events vi arrangerer for jer i Cafe Ubåden (der bedes tage forbehold for flere events, efterhånden som vi kommer længere ind i semestret). 

VÆR OPMÆRKSOM PÅ at vi altid har åbent hver fredag (bortset fra ferierne), selvom der ikke er et event.

Efteråret 2021

Vi er klar til den allerførste åbningsdag og vi begynder med et brag!

 

Vi kickstarter det nye semester med en vanvittig genåbningsdag vi har ventet længe på.. og VI VED at I også har! Som sædvanlig har vi åbent kl. 12.00 – 02.00. SÅ tag jeres studiekammerater under armene og kom og ha’ en kæmpe genåbningsfest med os! JA TJAK!

 

Vidste du at… Ubåden altid har Happy Hour kl. 14.00 – 15.00 og 20.00 – 21.00 på pilsner og vand?

 

Ahoy me hearties! Skuden får nye kaptajner! I dagens anledning overdrager de gamle kaptajner båden til de nye, og det fejrer vi i kæmpe manér! Vi håber I kommer til at sejle ligeså meget som de nye kaptajner! 

Vidste du at… I Ubåden kan du købe et hofkort på 100,- og så koster øl kun en tier!

Gør jer klar til et sjovt og præmiefyldt event, når vi kickstarter semestrets første beerpong turnering. Find jeres bedste beerpong makker frem, og begynd at varm op! Ubådens regler gælder naturligvis…

Vidste du at… du altid har mulighed for at købe et “matros-kort” hvor du skal drikke x antal genstande inden for y antal timer. Gennemfører du, ryger du naturligvis på vores Wall of Fame. Spørg kaptajnerne!

 

Kan du li’ musik? Selvfølgelig kan du det.

Men kan du vinde i Ubådens officielle første musikquiz? Kom forbi og lad os finde ud af det. Imens du terper til eksamen, så husk også at terp Slim Shadys lyrics, og navnene på alle Abbas tracks. Quizzen foregår i hold eller alene. Kom glad. 

…også er der selvfølgelig præmier at vinde!

Vidste du at… du altså skal huske at købe et hofkort. En øl koster 10,- i stedet for 15,-! What’s not to like?

Semestrets beerpong turnering fortsætter. Er der mere at sige? Kom frisk og fiesty!

Vidste du at… hvis du prøver kræfter med “matros-kortet” skal du i gennemsnittet drikke omkring halvanden øl (1,285 i decimaler, bare for at være præcis) hver time, hvis du starter kl. 12.00 og klør på indtil vi lukker kl 02.00… Så hvad venter du på?

 

Yooo tellmewhatIwant,whatIreallyreallywant!

Musikquiz! Det bliver stort, det bliver musikfyldt og en kæmpe fest! Kom og vær med.

Vidste du at… hvis du har nok frivillige vagter bag baren bliver du inviteret til Ubådens interne julefrokost?