• srk@srk.sdu.dk

SRK

DE STUDERENDES RÅD

Formand

Naja Bergholt

Som formand er hun en af de primære kontakter til universitetet og tovholder på de større intro-arrangementer. Til daglig studerer Naja HA i International Business.

Facebook / LinkedIn

Næstformand

Mie Graack-Salbæk

Mie er ansvarlig for kandidaternes introfest. Derudover hjælper hun formanden med diverse opgaver.

FacebookLinkedIn

Festudvalgsformand

Line Hestbek

Line er bo$$ når det gælder de større fester på campus, her sørger hun for at hendes tropper udfører deres opgaver. Hun læser en BA i Designkultur og Økonomi til daglig.

Facebook / LinkedIn

Medieansvarlig

Nicklas Egebæk Hansen

Nicklas er ansvarlig for at alle medieplatformene virker optimalt. Derudover sidder han med webdesignet og sociale medier. Til daglig læser han en BA i Informationsvidenskab, it og interaktionsdesign.

Facebook / LinkedIn

Kasserer

Jakob Lock

Jakob har ansvaret for økonomien i SRK. Derudover er Jakob en gammel ræv i SRK, og har en masse erfaringer at dele ud af. Han læser til daglig cand.merc Business Controlling.

Facebook

Suppleant

Mogens Knudsen

Mogens hjælper med diverse opgaver blandt de resterende medlemmer af SRK. Mogens læser til daglig cand. it..

Facebook / LinkedIn

Hvad er SRK?

SRK er det sociale organ på Syddansk Universitet i Kolding, som varetager de mindre faglige interesser hos de studerende. Organisationen består af Café Ubåden, fredagsbaren på universitetet, og festudvalget, som arrangerer de større arrangementer.

Hvem er med?

Menneskene i SRK er forretningsudvalget som udgøres af Formanden, Næstformanden, Kassereren, Festudvalgsformanden, Medieansvarlig, Suppleanten og Café Ubådens Kaptajner. Udenfor forretningsudvalget er festudvalgsmedlemmerne.