• srk@srk.sdu.dk

Kaptajnerne

KAPTAJNERNE

Diktatoren

Linette Damgaard Hansen

 Linette er kaptajn og er dermed med til at stå for driften af Café Ubåden. Til dagligt studerer Linette cand. merc. international virksomhedsudvikling, men om fredagen er hun helt klart til at finde i fredagsbaren. Hendes evne til at drikke øl er i top og hun har også en forkærlighed for cognac. Der er altid gang i Linette og trods den lille krop, er der masser af energi i hende. Derudover er Linette kendt under navnet ”diktatoren”. Navnet siger vidst det hele…

Facebook / LinkedIn

The Viking

Stefan Damm

Med sine lange lyse lokker og stærke nordiske fysik repræsenter Stefan idealet på Vikingen – deraf kælenavnet. Stefan er en af de nye drenge i klassen, men har på kort tid imponeret både gamle og nye gængere i Båden med sine danse- og syngeevner. Han er altid klar på en udfordring i både ølpong, terninger eller kort. På trods af sin vikingestatus har han et roligt gemyt, så vær ikke bange for at prikke til ham og få et spil.

Facebook

Tomi

Tomi Stanic

Tomi er den seneste på stammen af kaptajnerne. Med sit altid gode humør og ofte anvendte mundtøj, sørger han altid for en god stemning hvor end han kommer. Tomi er ligeledes forsvarende mester i bordfodbold, så hvis du ønsker at udfordre ham, vil han være mere end klar til et spil eller to.

Facebook