Events

EVENTS

Det er blevet tid til fjerde og sidste runde af BEER PONG TURNERINGEN, hvor vinderne kvalificerer sig til finalen som bliver afholdt senere på efteråret. Det bliver en kæmpe omgang, når vi afholder første gang. 32 HOLD har vi gjort plads til men pladserne ryger hurtigt. Skynd dig at melde dit hold til!

Turneringen starter kl 20:00. Tilmelding foregår ved at skrive holdnavn og navne her i begivenheden. Det er GRATIS at tilmelde sig – du betaler dog for egen forsyninger i form af kopper og øl. Tilmeldingen lukker kl 19:30 på dagen.

Som altid er der Happy Hour mellem 14-15 og 20-21.

Vi håber at se så mange som muligt til en lækker aften i Ubådens lokaler.

OBS. Det er udelukkende nuværende studerende og alumner der må deltage i turneringen.

Se her om der er flere ledige barvagter!

Så er det tid til at hive bankopladerne frem og bede til lykkegudinden – DER ER BANKO I CAFE UBÅDEN.

Mød op og få en spilleplade, og se om det er dig der løber med flæskestegen eller nogle af de andre fede præmier! Det er fuldstændig gratis, så der er ingen undskyldninger. Der vil ligeledes være gode tilbud i baren 🙂

Præmierne vil der blive løftet sløret for løbende så husk at følge med og inviter vennerne 😉

Se her om der er flere ledige barvagter!

Så er vi nået til den skæbnesvangre fredag, vi alle har frygtet – sidste åbningsdag for Cafe Ubåden i dette semester. Små to måneder vil der gå før vi ses igen i Ubådens lokaler, så selvfølgelig skal vi gå ud med et BRAG! Kulminationen på et semesters hård kamp og trængsler – BEER PONG FINALEN EFTERÅRET 2017.

Kl 20.00 starter vi Beer Pong Finalen, hvor fire hold har kvalificeret sig til at dyste om titlen ‘Beer Pong Champions, Foråret 2016’. Der er lagt op til en gyser af en kamp!

Hvis du ikke har nået at kvalificere dig, kan du selvfølgelig tage en hyggekamp før eller efter finalen eller slå dig løs med nogle af alle de andre spil, vi har liggende. Vi glæder os til at se dig!

Se her om der er flere ledige barvagter!

Er du kandidatstuderende?
… så læs med her.

Vi starter en ny tradition på SDU Kolding, og du skal være med.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen til årets kandidatfest
Lørdag d. 25 november
Kl. 16

Vi holder nemlig introarrangement samt netværkingsevent for alle kandidatstuderende – nye som gamle.

Derved kommer at I får muligheden får at mødes med og netværke på tværs af årgange og linjer på kandidaten.

Tag klassekammeraterne under armen, hav en hyggelig dag og aften – udnyt muligheden for at møde og netværke med nogle af alle de andre kandidatstuderende på SDU Kolding.

TILMELDING:

Tryk deltager og overfør 101 kr via mobilepay 50398070 eller reg + kontonummer 1551 0855600761 senest søndag den 19 november.

Med i prisen er der et foredrag, kaffe samt kage, lækker tapas til aftensmad med et tilhørende glas vin/øl/sodavand samt deltagelse til festen efterfølgende. Billigt for en god aften!

Så er det endelige tid til at samle universiteterne til en KÆMPE FEST!

Studieby Kolding, ESN Kolding, Fredagsbaren UC SYD, IBA Nightlife, DSKD Slottet, FUK & Cafe Ubåden er gået sammen om at holde en kæmpe fest for de bedste studerende i Kolding. 🎉🎉

Sæt kryds i kalenderen; den 08. december kl 20.00, for her går det løs. Vi har haft de mest kreative hoveder på alle uddannelsesinstitutioner til at brainstorme koncepter – og de er nået frem til GLITTER RAVE 6000. Her snakker vi neonlys, nettrøjer, glimmerkjoler og hvad du ellers synes 😎

Så træk i dit bedste glitterinspirerede, neon, 80’er-wannabe outfit og join us!

Flere informationer følger, så vær med når vi løbende opdaterer begivenheden.

Vi har et kæmpe overraskelse i ærmet – noget, som endnu ikke er blevet set til en fest hostet af SDU og Cafe Ubåden, så hold øje når vi tæller ned til den store REVEAL 🔥🔥

Vi opsummerer:
⭐ ADGANG FOR SDU, IBA, DSKD, UCSYD STUDERENDE
⭐ INDGANG ER GRATIS
⭐ MEDBRING ÉN VEN *
⭐ STUDIEVENLIGE PRISER
⭐ EFTERFEST PÅ ZWEI GROSSE – første øl er gratis 🍺 **

Sponsorer:
✔ TUBORG MUSIK
✔ Zwei Grosse Bier Bar

Vi glæder os til at se jer!

* Hver studerende må medbringe én ven, som ikke er studerende, SÅFREMT disse ankommer sammen.
** Armbåndet kan byttes til en øl på Zwei Grosse Kolding SAMME NAT.